Harrastussääntö

LASTEN JA NUORTEN LIIKUNNAN HARRASTUSSÄÄNNÖT

JÄSENREKISTERI JA ILMOITTAUTUMINEN

Harrasteryhmään ilmoittaudutaan seuran nettisivulla.Ilmoittautumisohjelma on myClub. Alaikäisen puolesta ilmoittautumisen tekee huoltaja. Ilmoittautuminen on sitova kyseiselle kaudelle. Seuravalle kaudelle ilmoittautuminen tulee tehdä aina uudestaan.

Laskut lähetetään aina sähköpostilla jäsentiedossa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Huoltaja on vastuussa oikeiden yhteystietojen ilmoittamisesta. Muuttunut osoite, puhelinnumero ja sähköposti on ilmoitettava mahdollisimman pian sähköpostiosoitteeseen laskutus[at]palokanilo.fi tai muokattava itse Jäsentietoon. Jos lasku ei tule perille väärän sähköpostiosoitteen vuoksi, on lasku silti perintäkelpoinen ja maksumuistutuslisät tulevat maksettavaksi. Omia laskujaan voi seurata Jäsentieto-järjestelmästä.

SITOUTUMINEN

Lapsi tai nuori saa käydä kokeilemassa ryhmän harjoituksissa kahden (2) viikon ajan, jonka jälkeen hän on sitoutunut ryhmän harjoituksiin ja kausimaksuihin. Ellei osallistumista ole peruutettu sähköpostilla osoitteeseen laskutus[at]palokanilo.fi aiemmin. Kokeilu kerroilta veloitus on tuntihinnan mukainen. Lasku muokataan, kun ilmoittautuminen on peruttu.

Mikäli osallistumista ei ennen ryhmän kolmatta kertaa ole peruttu laskutus-sähköpostiin on perhe velvollinen maksamaan koko kauden osallistumismaksun (ks. kohta poissaolot).

Huom. suullinen ilmoitus ohjaajalle ei riitä.

MAKSUJEN PALAUTUKSET

Mikäli lapsi päättää kokeiluajan (kaksi viikkoa) aikana jättäytyä ryhmästä pois ja lasku ryhmästä on jo maksettu voidaan liikaa maksettu osuus palauttaa maksajalle. Palautuksista peritään kuitenkin aina 10 € suuruinen toimistomaksu. Muissa tapauksissa palautuksia ei tehdä.

LASKUTUS

Lasku kausimaksusta ja jäsenmaksusta lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lasku tulee maksaa eräpäivään mennessä laskussa olevalle tilille viitenumeroa käyttäen. Erääntyneet laskut lähtevät automaattisesti Visma Amilin muistutettavaksi/perittäväksi. 

Mikäli lasku, joka on maksettu esimerkiksi väärällä viitenumerolla lähtee tämän vuoksi perintään on laskun maksaja vastuussa mahdollisista perintäkuluista.

Erillisistä maksusuunnitelmista tulee olla yhteydessä laskutus[at]palokanilo.fi.

Laskun saaja on velvollinen tarkistamaan laskun ennen maksua ja olemaan yhteydessä laskun virheistä ennen maksua. Maksettu lasku ei ole hyvityskelpoinen.

POISSAOLOT

Pidemmissä sairauspoissaoloissa (yli kolme viikkoa) tulee olla yhteydessä laskutus[at]palokanilo.fi​ maksuhyvityksen/-vapautuksen saamiseksi. Jokainen maksuhyvitys/-vapautus käsitellään tapauskohtaisesti. Käsittelyä ja päätöstä varten on toimitettava lääkärintodistus. Maksuvapautusta ei myönnetä osittaisesta harjoittelukiellosta. Omavastuuajalta (kolme viikkoa) ei myönnetä maksuhyvityksiä.

VASTUUT

Harrastajia ei vakuuteta seuran puolesta, vaan huoltajat vastaavat harrastajan vakuuttamisesta. Ohjaajille on vastuuvakuutus, joka on voimassa ohjaustuntien ajan. Ilmoitathan, mikäli harrastajalla on jokin sairaus, joka ohjaajan tulisi tietää. Ohjaaja on vastuussa harrastajista vain ohjaustunnin ajan, ei ennen eikä jälkeen. Emme vastaa harrastuspaikoille unohdetuista tavaroista. Löytötavaroita voi kysellä ko. harrastuspaikalta esim. olemalla kouluun yhteydessä.

SEURAN VASTUU

Palokan Ilo sitoutuu tarjoamaan harrastustoimintaa ennen kauden alkua sovituin ehdoin. Mikäli tilanne esim. salivuorojen tai muiden seurasta johtumattomien olosuhteiden vuoksi muuttuu, pyritään tunteja korvaamaan mahdollisuuksien mukaan, aina tämä ei ole mahdollista. Maksuhyvityksiä katsotaan tapauskohtaisesti näissä tilanteissa, mikäli toimintaa ei ole pystytty toteuttamaan ollenkaan ja peruutuksia ryhmän osalta vähintään 50% sovituista harjoitustunneista.

Ryhmälle ilmoitetaan kauden alussa vastuuohjaaja/ohjaaja sekä salivuorot. Seuralla on oikeus tilanteen kauden aikana muuttuessa tarvittaessa tehdä näihin muutoksia (ohjaajan irtisanoutuminen, salivuoron peruuntuminen yms.). Ohjaaja vaihdos tai salivuoron muutos ei ole peruste maksuhyvitykselle kaudesta.

 

Jäsentieto-järjestelmään ilmoittautumisen  jälkeen harrastaja ja hänen huoltajansa sitoutuvat noudattamaan tässä kirjattuja harrastussääntöjä. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan hyvissä ajoin seuran nettisivulla sekä sähköpostilla.

Päivitetty 15.5.2024